چهار کودک بلوچ اهل منطقه کورین و سرجنگل شهرستان زاهدان که توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت شده بودند همچنان در بیخبری بسر می برند.
هویت این چهار کودک بلوچ ” ابراهیم شه بخش” فرزند خدامراد، “مسلم شه بخش” ۱۶ ساله، “شهرام شه بخش” ۱۸ ساله و “مازیار شه بخش” ۱۶ ساله فرزند ملک عنوان شده است.
گفته می شود ابراهیم در تاریخ ۱ فروردین ماه ۱۴۰۱ و شهرام و مسلم که برادر هستند در تاریخ ۱۸ اسفند ماه ۱۴۰۰ به همراه مازیار توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت شده بودند.
از اتهام این چهار کودک بلوچ تا لحظه تنظیم خبر اطلاعی در دسترس نیست.
براساس این گزارش، این چهار کودک بلوچ از زمان بازداشت تاکنون هیچگونه تماس و ملاقاتی با خانواده نداشتند و نیروهای اطلاعات سپاه از مکان نگهداری آنها به خانواده ها اطلاعی نداده اند.
شهروندان بلوچ بر این باورند که دلیل بازداشت این کودکان بویژه مازیار توسط ماموران لباس شخصی اطلاعات سپاه، ترس از این کودکان است؛ چرا که مازیار فرزند ملک شه بخش یکی از مخالفان جمهوری اسلامی است.
“ملک شه بخش” در تاریخ ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۰ در درگیری با نیروهای نظامی در دشت سمسور شهرستان ریگان کشته شد. ملک در این درگیری دستکم ۱۰ نیروی نظامی جمهوری اسلامی را که یکی از آنها “سرهنگ مهدی توسنگ” فرمانده قرارگاه عملیاتی ابوذر کرمان بود، کُشت.
روز پنجشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، نوجوان بلوچ زندانی مازیار شه بخش از بازداشتگاه اطلاعات سپاه پاسداران به کانون اصلاح و تربیت زاهدان منتقل شد.
مازیار شه بخش ۱۶ ساله فرزند ملک شه بخش است که روز چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ بازداشت شده است.
نیروهای امنیتی این جوان ۱۶ ساله را در هنگام بازداشت بشدت مورد ضرب و شتم قرار داده اند.
از اتهامات و دلایل بازداشت او اطلاعی در دست نیست اما گفته می شود این بازداشت در تلافی جویی با ملک شه بخش انجام شده است.