شاهد علوی روزنامه نگار ساکن امریکا :
چند نکته عجیب و سوال برانگیز درباره “دکتر محمود دهنوی” متخصص ایرانی که از فرودگاه بوستون همراه خانوادهاش دیپورت شد. (ادیت با اطلاعات تکمیلی)
1- در بیانیه بیمارستان کودکان بوستون، شخصی که به همراه خانوادهاش از فرودگاه بوستون به ایران دیپورت شد “دکتر محسن دهنوی” پژوهشگر سرطان معرفی شده است که با ویزای جیوان و به عنوان پژوهشگر میهمان قرار بوده در این بیمارستان کار کند.(i)
2- وبسایت خبری جم که دامنه آیآر دارد عکسی از مردی با روپوش سفید پزشکان منتشر کرده و زیرش نوشته است “این چهره واقعی “دکتر محسن دهنوی” است و ایشان هیچ ارتباط سیاسی با هیچ جناحی در ایران ندارد.”(ii)
3- در خبری که خبرگزاری مهر در این باره منتشر کرده است پژوهشگر دیپورت شده از قول و زبان برادرش “سید محسن دهنوی” متخصص درمان سرطان کودکان معرفی شده که برای “تحصیلات تکمیلی در دانشگاه هاروارد در دوره پسا دکتری” عازم آمریکا شده است.(iii)
4- تریتا پارسی، رییس شورای ملی ایرانیان آمریکا (نایاک)، در تویتر خود عکسی از صفحه ویزای فرد دیپورت شده در فرودگاه بوستون را منتشر کرده است.(ix)
عکس دکتر دهنوی در این تصویر خط خطی شده است هرچند هنوز تا حدی قابل تطبیق است، اما تاریخ تولد او پاک نشده است و ایشان برابر با تصویر منتشر شده متولد 26 شهریور 1363 است یعنی الان 33 سال سن دارد.
اطلاعات بالا چه چیزی به ما میگویند و چه ابهاماتی دارند؟
الف- در سایتهای بسیاری میتوان عکسها، صحبتها، سابقه تحصیلی و حتی رد مقاله علمی/دانشگاهی (به دو زبان فارسی و انگلیسی) فردی به نام “دکتر سید محسن دهنوی” را دید که پیش از این دانشجو و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف بوده (x) و هم اکنون استاد مهندسی شیمی و عضو هیات علمی همین دانشگاه است. (xi)
عکس ویزای منتشر شده در حدی خط خطی نشده که نتوان تشخیص داد این عکس بیش از آنکه به تصویر “دکتر محسن دهنوی، متخصص سرطان کودکان” منتشر شده در سایت جم شبیه باشد به عکس “دکتر سید محسن دهنوی، دکترای مهندسی شیمی” شبیه است.
ب- گفتم که تصویر منتشر شده از صفحه ویزای دکتر محسن دهنوی نشان میدهد ایشان 33 سال سن دارد، اما عکس “دکتر محسن دهنوی، متخص سرطان” منتشر شده در سایت جم به شخصی حدودا 50 ساله میخورد.
اما 33 سال سن دقیقا به عکس و سابقه تحصیلی “دکتر سید محسن دهنوی، شیمیدان” میخورد که از جمله میدانیم سال 1386 دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی و دانشگاه صنعتی شریف بوده (xii) و با توجه به انتشار مقاله پایاننامه در سال 95 احتمالا سال 1394 از همین دانشگاه دکترا گرفته است.(xiii)
ج- یک متخصص برجسته سرطان کودکان ایرانی که دور و بر 50 سال سن دارد و برای کار تحقیقاتی عازم یک بیمارستان بسیار معتبر دنیا است (یعنی حتما باید جایی از او مقالات علمی هم منتشر شده باشد) در دنیای اینترنت به زبان انگلیسی و یا فارسی تا پیش از این رویداد، یعنی تا قبل از روز 12 جولای امسال، حتما باید ردپایی داشته باشد.
اما من نتوانستم پس از جستجوی نسبتا مفصل در اینترنت برای فاصله سال 2000 تا 12 جولای 2017 هیچ عکس، یادداشت، نام و نشانی از آقای دکتر محسن دهنوی، پزشک متخصص و یا پژوهشگر سرطان در سایتها یا شبکههای اجتماعی به زبانهای انگلیسی و یا فارسی پیدا کنم. این عجیب نیست؟ چه شواهد معتبری داریم که نشان دهد “دکتر محسن دهنوی، متخصص سرطان کودکان” هویت واقعی دارد؟
دال- اینکه برادر ایشان در گفتگو با خبرگزاری مهر از این متخصص به نام “سید محسن” اسم میبرد اما در همه خبرهای دیگر نام او “محسن” ذکر شده دلیل خاصی دارد؟ چرا ایشان به مهر میگوید برادرش برای تحصیل پسا دکترا در هاروارد عازم امریکا شده درحالی که بنا بر اطلاعیه هاروارد آقای دکتر دهنوی به عنوان پژوهشگر میهمان و برای کار تحقیقاتی عازم بیمارستان کودکان بوستون بوده است.
ه- در این پست تلگرامی که مربوط به یک گروه تلگرامی باز فارغالتحصیلان دانشگاه شریف است به دیپورت استاد این دانشگاه از امریکا و استقبال از او اشاره شده است که احتمال این را که استاد دیپورت شده همان مسئول سابق بسیج دانشجویی و متخصص شیمی دانشگاه شریف باشد که در بند ب به او اشاره شده تقویت میکند. (ixx)
منابع:
(i) http://bit.ly/2uRxYeV
(ii) http://jeem.ir/news/31581
(iii) http://bit.ly/2tdtuNo
(ix) http://bit.ly/2ueKB5y
(x) http://bit.ly/2teYi0p
(xi) http://bit.ly/2t3SNqe
(xii) http://bit.ly/2teYi0p
(xiii) http://bit.ly/2vcSEwY
(ixx) https://web.telegram.org/#/im?p=@sharifclub