طی چند روز گذشته نیروهای امنیتی دو فعال مدنی به نامهای محمد صالح شکری ساكن سقز و زانیار دباغیان اهل سنندج را بازداشت کردهاند.
شبکه حقوق بشر کردستان مطلع شده است که شامگاه روز یک شنبه ۱۵ مهرماه، نیروهای امنیتی با مراجعه به منزل محمد صالح شکری از معلمین با سابقه سقزی، بعد از تفتیش منزل و ضبط تعدادی از وسايل شخصی نامبرده را بازداشت کردهاند. با گذشت ۳ روز از بازداشت این معلم کُرد همچنان از سرنوشت وی اطلاعی در دست نيست.
نامبرده پیشتر در دی ماه ١٣٨٨ به اتهام همکاری با یکی از احزاب کُردی توسط نیروهای امنیتی بازداشت و بعد از ۳ هفته با تودیع وثیقه آزاد شده بود.
همچنین عصر روز دوشنبه ۱۶ مهرماه، زانیار دباغیان، فعال کارگری سنندجی توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شده است. این نیروها در زمان بازداشت این فعال کارگری اقدام به تفتیش منزل و ضبط تعدادی از وسایل شخصی وی نیز کردهاند.
لازم به ذکر است این فعال کارگری پیشتر نیز در ۱۲ بهمن ماه ۱۳۹۳ توسط نیروهای امنیتی در شهر سنندج بازداشت شده بود و بعدها با تودیع وثیقه آز زندان مرکزی سنندج آزاد شده بود