روز شنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۱ بدنبال اعتراض زندانیان زندان کامیاران به شرایط طاقت فرسای زندان، نبود آب و ندادن مرخصی به آنها، زندانی سیاسی سالار صدیقی همدانی با اتهام برهم زدن نظم و امنیت زندان به زندان سلماس تبعید شد.

زندانی سیاسی سالار صدیقی همدانی هم‌اکنون در بند امنیتی زندان سلماس در شرایط بسیار سخت محبوس است.

یک منبع مطلع گفت: «روز شنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۱ زندانیان زندان کامیاران در اعتراض به شرایط طاقت فرسای زندان و ندادن مرخصی به زندانیان و نبود آب، و همچنین بدلیل سختگیریهای مسئولین زندان بطور جمعی دست به اعتراض زدند، در پی این اعتراضات، مسئولان زندان، زندانی سیاسی سالار صدیقی همدانی را به اتهام برهم زدن نظم و امنیت زندان کامیاران به زندان سلماس تبعید کردند.»

این منبع در ادامه گفت: «زندانی سیاسی سالار صدیقی همدانی اکنون در بند امنیتی زندان سلماس و در شرایط بسیار سختی به سر می‌برد.»

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: