روز شنبه ۲۷ شهریور جمعی از کارکنان پتروشیمی بندر امام در اعتراض به اقدام این شرکت نسبت به قراردادن وضعیت و انتقال ۳۰۰ نفر از پرسنل به زیر نظر شرکت عملیات غیرصنعتی بندر ماهشهر، مقابل پتروشیمی بندر امام دست به تجمع اعتراضی زدند.
پتروشیمی بندر امام یک شرکت هلدینگی بوده و شرکت عملیات غیرصنعتی زیرمجموعه آن است و تنها نیروهای رسمی و قراردادی را میتوانند به شرکت دیگری انتقال دهند و انتقال نیروهای پیمانکاری تنها با رضایت خودشان قابل انجام است.
۳۰۰ پرسنل مذکور با سابقه بیش از ۱۰ الی ۱۵ سال، خواستار بازگشت خود به شرکت مادر هستند چرا که این انتقال موجب حذف برخی مزایا مانند پاداش تولید و کاهش دریافتیهای کارگران شده است.
این کارگران که از اواخر سال گذشته به شرکت زیرمجموعه منتقل شدهاند، میگویند: در صورت عدم توجه مسئولان و تا تحقق این مطالبه از اعتراضات خود دست برنخواهیم داشت.
این نهمین روز اعتصاب کارگران بوده و خواسته آنها بازگشت به زیر نظر شرکت مادر یعنی پتروشیمی بندر امام است.