سهیل عربی، زندانی سیاسی تبعیدی با انتشار پیامی تصویری، ضمن اشاره به وضعیت فاجعهبار معیشت کارگران به ویژه زندانیان کارگر، از فراخوان عمومی جهت برگزاری تجمعات روز جهانی کارگر حمایت کرد.
آقای عربی با بیان اینکه زندانیان کارگر در شرایط بسیار نامناسب ایمنی، بهداشتی، تغذیهای و همچنین تحت اذیت و آزار مجبورند برای تامین حداقل نیازهای خود، تن به کارهای اجباری بدهند، نسبت به نقش و سوءمدیریت سرکردگان حکومت در ایجاد بحران فعلی در جامعه به شدت اعتراض کرد.
وی با اشاره به اینکه فرزندان شجاع این مملکت در اثر ظلم حاکمان جمهوری اسلامی در زندان به سر میبرند، خطاب به عموم مردم و اقشار کارگران عنوان میکند: وقت آن رسیده که برخیزیم، به کف خیابانها بیاییم و حق خود را بگیریم، چیزی به غیر از زنجیر برای از دست دادن نداریم!