او را بازداشت کرده اند و این در حالی است که زن آزارگر #رایحه_ربیعی که عکس های حمله فیزیکی او به افراد در اتوبوس منتشر شده آزاد است.
عدالت یعنی‌ همین…

خانم ‎#سپیده_رشنو شاعر است و داستان نویسی و ویراستاری و عکاسی هم میکند.
چند ماه پیش هم مدرسه نویسندگی به راه انداخت.
دوستان سپیده از او جز شعور و وقار و عشق فراوان به کارش چیزی به یاد ندارند.
این حکومت واژه های بسیاری را به مسلخ برد و بی معنا کرد.یکی از آن واژه ها عدالت است…..

از صفحه آرش صادقی

سعید دهقان، حقوقدان در ارتباط با بازداشت خانم سپیده رشنو‌ تاکید می‌کند: ‌

زن آزارگر مرتکب ۵ «جرم مشهود» شده‌است. اگر قوه قضاییه به همان قوانین نیم‌بند خودش تکیه می‌کرد و «فاضلاب نظام» نمی‌شد، الان بجای زن بزه‌دیده ⁧ #سپیده_رشنو⁩، زن آزارگر یعنی ⁧ #رایحه_ربیعی⁩ در بازداشت بود.‌

طی روزهای گذشته ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی به صورت بسیار گسترده همخوان شد. ویدئو نشان می‌داد که یک زن جوان در اتوبوس شهری، با پوشش چادر مشغول مجادله و بحث تند با برخی دیگر از زنان ساکن اتوبوس است. مسئله بر سر حجاب بود. زن چادری تذکر حجاب داده بود و رد این تذکر، او را بر آشوبانده بود.

در پی این خشم و آشفتگی بابت این بی‌توجهی به تذکر حجاب، این زن آزارگر که بعدا معلوم شد «رایحه ربیعی» نام دارد، مشغول ویدئو از زنی شد که تذکر او را نپذیرفته بود.

البته فقط یک زن طرف تقابل این زن آزارگر نبود. چندین زن به او اعتراض می‌کردند. چهره زنان معترض به این زن آزارگر، کامل دیده نمی‌شد ولی روشن بود که یک زن جوان محل اصلی اعتراض این زن آزارگر است. زن آزارگر او را تهدید می‌کرد که از تصویر او ویدئو گرفته و به ماموران سپاه پاسداران خواهد فرستاد.

در پی اعتراض دیگر زنان در اتوبوس به این زن آزارگر، او دست یکی از زنان معترض را نیز به سختی با دندان گاز می‌گیرد تا جایی که دست زخمی می‌شود. در پی بالا گرفتن خشم زنان معترض در اتوبوس علیه این زن آزارگر، مسافران به صورت گسترده از پی حمایت از فرد مورد حمله بر می‌آیند و این زن آزارگر را با خشم از اتوبوس بیرون می‌کنند.

«خبرگزاری» فارس که وابسته به سپاه پاسداران است اعلام کرد که خانم «سپیده رشنو» – فرد آزار دیده – را بازداشت کرده است. این وبسایت سپاه اعلام کرد که سپیده رشنو «عضو شبکه سازمان‌یافته کشف حجاب» است و او را در ارتباط با «مسیح علینژاد» – فعال مدنی خارج از کشور – معرفی کرد.

و اما سپیده رشنو کیست؟

وحشت رژیم از جوانان معترض

سپیده رشنو نویسنده و مترجم،⁩ همان دختر شجاعیست که پادوی سرکوب را از اتوبوس بیرون کرد. حالا او در بازداشت است و پرونده سنگینی ‌برایش خواهند ساخت تا کسی دیگر چون او شهامت رویارویی با سیستم سرکوبگر را نکند….

⁧سپیده رشنو نویسنده و مترجم،⁩ همان دختر شجاعیست که پادوی سرکوب را از اتوبوس بیرون کرد. حالا او در بازداشت است و پرونده سنگینی ‌برایش خواهند ساخت تا کسی دیگر چون او شهامت رویارویی با سیستم سرکوبگر را نکند. درهرحال سپیده کنش بسیار بزرگ و بی‌نظیری انجام داده؛ او فریاد زده پادشاه لخت است و تمام قدرت و هیمنه‌اش به تار موئی بند.

اما همین دختر شجاع که چندروز است تمام شهر از خبرهایش پر شده، برای دوستانش آنقدر شخصیت آرام و با طمأنینه‌ایست که بسیاری حیرت کرده‌اند مگر سپیده اصلا توان چنین فریادهای بلندی داشت که اینگونه آن زن مهاجم گاز گیر را هم با تیپا از اتوبوس بیرون بیندازد؟!

اتفاقا این همان آنِ درخشان و قدرت اعجاب‌آوریست که ناگهان ستمدیدگان پس از سالها ظلم سیستماتیک و تحقیر و محرومیت از بدیهی‌ترین حقوق، بالاخره یکجایی بروز میدهند و آرامترین و مظلوم‌ترین‌ها را تبدیل به قهرمان میکند.

 

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: