در پنجاه و نهمین جلسه دادگاه حمید نوری، مهدی اصلانی زندانی سیاسی سابق به عنوان شاهد گفت که حمید نوری را که با نام مستعار «عباسی» در زندان گوهردشت کار میکرد، در دوران حبس از نزدیک دیده است و تاکید کرد که نوری در دوران اعدامهای زندانیان سیاسی در سال ۶۷، معاون محمد مقیسه، دادیار و سرپرست وقت زندان گوهردشت بوده است.
به گزارش بی بی سی در ابتدای جلسه دادگاه، دادستان به مواردی استناد کرد که در آنها، مهدی اصلانی در کتابی به نام «آخرین فرصت گل» و همچنین در مصاحبهای با بنیاد برومند، به حضور شخصی به نام «حمید عباسی» در زندان گوهردشت اشاره کرده است. این مستندات، همگی پیش از بازداشت حمید نوری ثبت شدهاند.
مهدی اصلانی در جلسه دادگاه خود را عضو و هوادار سازمان فدائیان خلق معرفی کرد.
او گفت در سال ۱۳۶۳، ماموران در یک ماشین شخصی در خیابان او را شناسایی و دستگیر کردند.
او افزود که یکسال بعد از دستگیری، برای اولین بار او را به دادگاه بردند و در محاکمهای که او آن را «کمدی» خواند، «بدون حضور وکیل» و به اتهام هواداری از سازمانی مارکسیستی، به شش سال زندان محکوم کردند.
آقای اصلانی گفت که در ابتدای دوران بازداشت، در زندان توحید (کمیته مشترک سابق) شکنجه شده است.
مهدی اصلانی دوران زندان خود را در زندانهای اوین، قزل حصار و گوهردشت گذرانده است. او از سال ۱۳۶۵ تا چند ماه پس از اعدامهای زندانیان سیاسی در تابستان سال ۱۳۶۷ در زندان گوهردشت محبوس بوده است. وی مدتی پس از اعدام زندانیان سیاسی به زندان اوین منتقل شد و در نهایت در اسفند ۱۳۶۷ آزاد شد.
در این دادگاه، حمید نوری به اتهام کشتار زندانیان چپ که مرتد اعلام شدند، با جرم کیفری “قتل” مورد پیگرد قرار گرفته است.
اسمش قاضی مقیسه بود، بهش گفتم این مامور شما چرا با صندلی کوبیده تو سر من و سرم رو شکسته، گفت بد حجاب بودی و زبون درازی هم کردی، صندلی از دستش در رفته، گفتم اگه میمردم؟ گفت حق داشته!!
ما در ایران بردههایی بودیم که برای آزادی میجنگیدیم.
این قاضی ۶۵ ساله به دلیل «نقض حقوق متهمان و شهروندان ایرانی» در لیست تحریمهای اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا قرار دارد.
«مقیسه» که در دهههای ۶۰ و ۷۰ از نام مستعار «ناصریان» استفاده میکرده، احکام اعدام بسیاری را برای فعالان سیاسی صادر کرده است و مسوولیت شکنجه، اعدام و زندانهای طولانیمدت بسیاری برعهده اوست.
او در دهه ۶۰ از مسوولان زندان گوهردشت بوده است.
از جمله احکام صادرشده توسط این قاضی بیدادگاه ضد انقلاب در سالهای اخیر، میتوان به حکم ۳۳ سال حبس برای «نسرین ستوده»، حکم 28 سال حبس برای روزبه مشکین خط حکم 18 سال حبس سهیلا حجاب حکم 15 سال حبس برای آتنا دایمی حکم 15 سال حبس برای سه عضو کانون نویسندگان ایران رضا خندان مهابادی، بکتاش آبتین و کیوان پاژن حکم ۱۵ سال حبس برای «تارا هوشمند»، «روحیه صفاجو» و «سرمد شادابی» از فعالان حق تحصیل بهاییان،حکم 10 سال حبس بهاره هدایت و و حکم اعدام برای بیش از ۲۰ نفر از زندانیان عقیدتی اهل سنت، اشاره کرد.
این تنها بخشی از احکام ناعادلانه این قاضی جنایتکار و ناقض مشهور حقوق بشر است که همچنان در ایران ازاده در حال جنایت است