دو فیلم از وضعیت دانش آموزان #لبنانی و دانش آموزان #سیستان و بلوچستان که یکی از آنها متعلق به سال تحصیلی گذشته است، همزمان در شبکه های اجتماعی در حال بازنشر می باشد.
در ویدئوی اول #دانشآموزان مدرسه اللهآباد روستای دربگ گرنچین شهرستان خاش، به دلیل نبود نیمکت، مجبور هستند روی زمین خاکی نشسته و درس بخوانند. یکی از این کودکان طی پیامی ویدئویی خطاب به مسئولان آموزش و پروش با اشاره به نبود امکانات آموزشی در محل تحصیل خود، خواهان رسیدگی به این وضعیت شده است
اما در ویدئوی دوم ما تصاویری از دانش آموزان لبنانی با لباس های فرم و اتو کشیده در مراسم #جشن ۴۳ سالگی وقایع ۵۷ با عکس پرچم جمهوری اسلامی و علی خامنه ای در مدرسه ای به ظاهر مستحکم و استاندارد را می بینم.
تفاوت این دو ویدئو از زمین تا آسمان است. ویدئوی اول متعلق به دانش آموزانی است که شهروندان #قانونی ایران هستند اما از ثروت ها و منابع سرشار و خدادادی #سرزمین_مادری_اشان هیچ سهمی ندارند و در اوج محرومیت زندگی می کنند.
ویدئوی دوم #تصویر دانش آموزانی است از یک کشور درگیر با بحران های سیاسی و اقتصادی گوناگون در خاورمیانه، که تمام زندگی و احتیاجات روزانه و آینده اشان از همان سرزمینی می آید که دانش آموزان خود را محروم نگه داشته است و حق آنان را به کودکان و مردم دیگر کشورها #بذل و بخشش می کنند.
مقایسه این دو ویدئو با هم به خوبی نشان دهنده ظلمی است که جمهوری اسلامی در طول ۴۴ سال گذشته بر مردم ایران روا داشته و آنان را از حقوق قانونی و انسانی خود #محروم کرده است!