پژواک صدای آبان را به بند می‌کشید؟ پس اعتراف میکنید که آبان ادامه دارد!

شنبه ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۰، #مهرداد_محمدنژاد، زندانی سیاسی سابق توسط نیروهای امنیتی در شهریار بازداشت شد.

وی با #یورش نیروهای امنیتی به منزل‌ پدریش بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است.

یک منبع آگاه در این زمینه گفت «امروز ۱۰ مامور امنیتی به منظور بازداشت مهرداد به خانه پدری‌اش در شهریار یورش بردند و ضمن بازداشت وی #وسایل_شخصی من جمله موبایل و تبلت‌اش را ضبط کردند.»

توییت حمایتی دلاور آزادیخواه آرش صادقی در مورد این زندانی سیاسی :

مهرداد سهم بزرگی در افشای حقیقت آبان داشت. بازداشت مهرداد یعنی آبان ادامه دارد…

در این چهار دهه از خون‌های کف خیابان، معترضان جدید رویید؛خانواده‌های جان‌باختگان خود به سوژه‌های مبارز بدل گشتند و تن‌های در حبس و زیر شکنجه،استوار باقی ماندند و خم به ابرو نیاوردند و از دل آنها مهرداد های زیادی روییدند.

 

این فعال سیاسی پیشتر در تاریخ ۲۹مهرماه ۱۳۹۷ با یورش ۸ مامور #وزارت_اطلاعات به منزلشان همراه با ضرب و شتم دستگیر و به تحمل ۳ سال زندان محکوم شده بود. وی در اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ از زندان آزاد شده بود.

از دلایل بازداشت و محل نگهداری وی تا لحظه تنظیم خبر #اطلاع دقیقی در دسترس نیست.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: