روز جمعه ۴ بهمن ماه ۱۳۹۸, امیرسالار داوودی, زندانی سیاسی و وکیل دادگستری محبوس در اندرزگاه ۷ زندان اوین, که در حال سپری کردن دوران محکومیت حبس ۱۵ ساله خود می باشد با نگارش نامه ای سرگشاده به مناسبت ۲۴ ژانویه, روز جهانی وکلای در معرض خطر اعمال فشارهای امنیتی بر وکلای دادگستری و بازداشتهای فراقانونی این شهروندان را نمونه ای بارز از نقض حقوق شهروندی وکلای دادگستری دانست.

این وکیل دادگستری در بخشی از نامه خود اعلام کرد: “اعمال فشارهای امنیتی قرار دادن وکلا، موجب رواج تبعیض و بی عدالتی در جامعه است”.

متن نامه سرگشاده امیرسالار داوودی, وکیل دادگستری در ادامه می آید: 

“حکومت‌هایی که با وکلای دادگستری متبوع خود توأم با انگیزه های سیاسی و امنیتی برخورد می کنند و آن ها را تحت تعقیب، بازداشت و محاکمه قرار می دهند و در نهایت آنها را محبوس می‌کنند و یا به تبعید و جلای وطن وادار می‌سازند.

یا آنها را از ادامه فعالیت باز می دارند و به طور کلی وکلای دادگستری را به صورت من غیر حق و غیر قانونی تحت فشار می گذارند پرواضح است که از تبدیل شدن کانون های مستقل وکلای دادگستری به سنگر تسخیر ناپذیر دفاع از حقوق ملت و ورود وکلای دادگستری به عرصه دفاع از حقوق عامه سخت ترسان و نگرانند.

بی تردید مهمترین رواج افسار گسیخته تبعیض و ناعدالتی در هر جامعه‌ای نیست جز تضعیف کانون های وکلای دادگستری و تحت فشارهای امنیتی و قضایی قرار دادن وکلای دادگستری”.

امیرسالار داوودی

۱۳۹۸/۱۱/۴

زندان اوین اندرزگاه ۷ سالن ۵

پیرامون “امیر سالار داوودی”, وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر, لازم به ذکر است وی در تاریخ ۹ مردادماه ۱۳۹۸, از بابت اتهامات “تشکیل گروه و کانال تلگرامی به قصد براندازی نظام”؛ “همکاری با دول متخاصم از طریق مصاحبه با شبکه تلویزیونی صدای آمریکا”, “تبلیغ علیه نظام”, “توهین به مقامات قضائی” و “توهین به رهبری” در مجموع به تحمل ۳۰ سال حبس تعزیری و تحمل ۱۱۱ ضربه شلاق محکوم شد و با اعمال ماده ۱۳۴ از قانون مجازات اسلامی, مجازات اشد یعنی ۱۵ حبس تعزیری برای این وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر لازم الاجرا شد.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: