علیه کسانی که به نفتکش ایرانی کمک کنند تحریم‌های شدیدی از سوی آمریکا اعمال خواهد شد. مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا هشدار داد که هر کشوری به نفتکش آزاد شده ایرانی اجازه پهلو گرفتن در بنادر خود داده یا به آن کمک کند، با خطر مجازات نقض تحریم آمریکا مواجه می شود.

يک مقام آمریکایی در وزارت خارجه آمریکا روز جمعه 23 اوت تاکید کرد، واشینگتن با جدیت تمام تحریم نفتکش ایرانی گریس-1 که به آدریان دریا-1 تغییر نام داد، را دنبال کرده و هشدار داده که هر کس به این کشتی کمک کند، از سوی آمریکا مجازات خواهد شد.

این مقام ارشد آمریکایی به گزارش خبرگزاری رویترز گفته است، واشینگتن فعالانه پیگیر تحریم‌های خود علیه ایران است تا از هرگونه کمک بخش خصوصی کشورهای مختلف به این نفتکش حامل بیش از دو میلیون نفت خام ایران جلوگیری شود.

مقام ارشد آمریکایی همچنین گفته است، کشورش به بخش دریانوردی تجاری جهان هشدار داد، هر کشوری که بنادرش به نفتکش ایرانی اجازه لنگر بدهد، مورد مجازات و تحریم قرار خواهد گرفت.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: