در ۲۸ امرداد ماه ۱۳۵۷ سینما رکس آبادان را آتش زدند و در آن آتشسوزی ۴۳۳ تن زنده زنده سوختند. شمار زیاد کشته شدگان در این رویداد دهشتناک سبب ناآرامیها در آبادان و دیگر شهرهای ایران شد. ضد انقلاب[۱] ادعا کرد که آتش برای آدمسوزی از سوی سازمان اطلاعات و امنیت کشور به فرمان شاه در سینما رکس نهاده شده است. پیش از اینکه شاهنشاه ایران در ۲۶ دی ماه ۱۳۵۷ از کشور بیرون روند، آشکار شد که روحانیون قم به دستور روحالله خمینی این آتش سوزی را براه انداختند.
این اولین بخش
پیرامون یکی از جنایتکاری های نظام ولایت فقیه است که حتا قبل از گرفتن قدرت حکومتی ، توسط اخوند هایی که با برخی از نیروهای جهانی هماهنگ کرده بودند تا قدرت را در ایران به دست بگیرند، روی داده است
از امروز با اتکا به اسناد ومطالبی که از این فاجعه تاریخی به جای مانده است به زوایای گوناگون این اتفاق می پردازیم. باشد تا جوانان ومردم میهن از پشت پرده های آن سال ها بیشتر با خبر شوند. وبرای نجات از این تباهی بیشتر تلاش کنند.