اعلام اعتصاب غذای خشک محمدحسین سپهری
محمد حسین سپهری، فعال کانون صنفی معلمان و از امضاکنندگان بیانیه ۱۴ نفر نیز در یک فایل صوتی جداگانه از درون زندان وکیلآباد مشهد، میگوید که در اعتراض به فشارها و آزار و اذیت صورت گرفته از سوی مأموران زندان، وارد اعتصاب غذای خشک خواهد شد.
سپهری در این فایل صوتی تصریح میکند تا زمانی که اصل تفکیک جرایم در مورد او و دیگر امضاکنندگان بیانیه ۱۴ نفر رعایت نشود و آنها به بند زندانیان سیاسی معروف به بند ۶/۱ بازگردانده نشوند، دست از اعتصاب غذا نخواهد کشید.
محمدحسین سپهری میگوید:«از روز ۱۹ اسفند به دستور مأموران حفاظت زندان به بند ۱۰۴ منتقل شدهام. اتفاق عجیبی که افتاد این بود که زندانیان دور من جمع شدند و گفتند تو همان کسی هستی که بچههای مردم را دزدیده و به آنها تجاوز کرده است. در جواب آنها گفتم نه ما موضوعمان چیز دیگریست. زندانیان اما گفتند مسئولان زندان اعلام کردهاند قرار است یک نفر با اتهام آدمربایی و تجاوز به این بند منتقل شود. تا شب همین رویه سوال و جواب از طرف زندانیان ادامه داشت؛ به نحوی که آنها گاهی متلک هم میگفتند و فحش میدادند.»
این زندانی سیاسی در شرح آزار و اذیتهای صورت گرفته از سوی دیگر زندانیان که با تحریک مسئولان زندان انجام شده، میگوید:
«روز ۲۰ اسفند در هواخوری سه نفر از زندانیان آمدند و گفتند شما جرمت چیست؟ گفتم جرمم سیاسی است. گفتند نه نیست و گفتند تو کرکس سیاهی هستی و …. بعد هم تا جایی که توان داشتند مرا کتک زدند. این زندانیان حتی پس از مراجعه من به افسر نگهبان نیز دو باره حرف خودشان را تکرار کردند. حتی بعدازظهر که با فاصله از بقیه هم قرار گرفتم باز هم هر زندانیای رد میشد متلک و فحشی میداد، جوری که ساعت هشت شب دو باره با یک زندانی درگیر شدم.»
سپهری همچنین در شرح وضعیت تراکم جمعیت زندانیان در زندان وکیلآباد میگوید که بند ۱۰۴ خیلی شلوغ است:
«اتاقی که ما را وارد کردهاند ۵۰-۶۰ متر بیشتر فضا ندارد اما ۱۰۸ نفر توی این اتاق نگهداری میشوند. شب ما مجبوریم در کریدور بخوابیم. فرشهای کریدور کثیف و کوچک است بهشکلی که بالاتنه ما روی سنگهای کف قرار میگیرد و پایینتنه روی فرشهای پر از سوسک و ساس. حتی وسایل ابتدایی مثل پتو هم به اندازه کافی در اختیار من قرار ندادهاند. حوله و شوینده و لوازم حمام هم ندارم
نویسندگان بیانیه موسوم به «۱۴ نفر» که ۲۲ خرداد ۹۸ منتشر شد، نوشته بودند در ایران «نه از جمهوریت خبری است و نه از آزادی.»
به نوشته این فعالان مدنیـسیاسی، چانهزنی فعالان مدنی «بدون استعفای سید علی خامنهای و تغییر قانون اساسی – خاصه اصل ۱۷۷» راه به جایی نمیبرد.
امضاکنندگان بیانیه ۱۴ نفر در متن بیانیه خود با طرح مشکلات اقتصادی، مدنی و سیاسی، ضمن انتقاد از وضعیت جاری کشور علاوه بر درخواست استعفای خامنهای، خواستار اعمال اصلاحات در قانون اساسی شدهاند.