ماموریت جدید سپاه پاسداران رانندگی شرکت واحد

کانال سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه نوشته: امشب ۲۶ اردیبهشت، افرادی از سپاه در سامانه چهار در حال آموزش رانندگی هستند تا فردا بجای رانندگان شرکت واحد مسافران را جابجا کنند.

به دلیل هراس مدیریت شهر تهران و نیروهای امنیتی از ادامه اعتصاب رانندگان و کارگران شرکت واحد در روز سه‌شنبه ۲۷ اردیبهست، افرادی از سپاه را به سامانه چهار بی‌آرتی واقع در نازی آباد آورده‌اند و در حال آموزش رانندگی به این افراد با اتوبوس‌های شرکت واحد هستند. و در حین آموزش چندین تصاذف روی داده است که برخی از عکس‌ها را مشاهده می‌کنید.

سندیکای کارگران و شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، عدم توجه مسئولان به خواسته‌های بحق کارگران شرکت واحد و تلاش مذبوحانه‌شان برای اخلال در اعتصاب کارگران را محکوم می‌کند.

سندیکا نسبت به تداوم [نگهداری] رانندگان و کارکران بازداشت شده در جریان اعتصاب هشدار می‌دهد و خواهان آزادی فوری و بی‌قید و شرط کارگران بازداشت شده می‌باشد.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: