تیمی از وکلای کانادایی، به نمایندگی گروهی از بازماندگان کشتهشدگان #هواپیمای_اوکراینی از علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی و برخی از فرماندهان سپاه پاسداران شکایت کردهاند و خواهان دریافت غرامت شدند. غرامت درخواستی در این شکایت ۱/۱ میلیارد دلار اعلام شده است. ۵۷ تن از کشتهشدگان حمله موشکی ماه گذشته سپاه پاسداران به هواپیمای اوکراینی تابعیت کانادایی داشتند.
ک تیم حقوقی کانادایی، به وکالت از گروهی از بازماندگان قربانیان هواپیمای اوکراینی، شکایتی را علیه علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، و شماری از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران، از جمله امیرعلی حاجیزاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه، در کانادا ثبت کردند.
🔷خبرگزاری رویترز شامگاه جمعه هجدهم بهمنماه در گزارشی نوشت که این تیم حقوقی کانادایی بهخاطر شلیک به هواپیمای مسافربری اوکراینی در آسمان تهران، معادل ۱/۱ میلیارد دلار آمریکا، از مقامهای ارشد حکومت ایران تقاضای غرامت کردهاند.
🔷 ۵۷ تن از قربانیان هواپیمای اوکراینی تابعیت کانادایی داشتند و شمار دیگری نیز دارای کارت اقامت دائم کانادا بودند.
🔷رویترز در گزارش شامگاه خود اشاره کرده است که شاکی اصلی این پرونده بنا بهملاحظات امنیتی خانوادهاش، «ناشناس» است و تنها از او با نام مستعار «جان داو» اسم برده شده است.