زندانی سیاسی گلرخ ابراهیمی ایرایی که روز یکشنبه پنجم بهمن ۱۳۹۹، از زندان قرچک ورامین به زندان آمل تبعید شد، با گذشت بیش از یک سال همچنان در تبعید در بند زنان این زندان محبوس است.

گلرخ ایرایی در این زندان بدون رعایت اصل تفکیک جرائم، دوران محکومیت حبس خود را سپری میکند. وی در پیامی از زندان آمل، نسبت به رفتار توهین آمیز و تند مسئولان این زندان اعتراض کرده و به نقض حقوق زنان زندانی اشاره کرده بود.

این زن زندانی سیاسی برغم فشارهای مضاعف، پرونده سازی و تبعید به زندان آمل اما همواره در پیامهای خود که از زندان منتشر کرده به مقاومت دعوت کرده است.

اکنون با گذشت بیش از یک سال از تبعید گلرخ ابراهیمی ایرایی، این زن زندانی سیاسی همچنان در حبس بسر می برد

زندانی سیاسی گلرخ ابراهیمی ایرایی در نامه ای که در مرداد سال جاری ۱۴۰۰ از زندان منتشر کرد نوشت:

«ایستادن تمام قد و تا پای جان در برابر عوامل زور و جنایت حتی اگر به ایجاد فضایی خشونت‌آمیز منجر شود، خشونت‌طلبی نیست. خشونت‌طلبی تواضع و سکوت و‌ ندانم‌کاری در برابر عوامل زور و جنایت است. خشونت‌طلبی فرصت دوباره دادن به عوامل زور برای سرکوب بیشتر است و برافراشتن پرچم صلح در برابر طالبانی است که سال‌ها مردم افغانستان را درید و آواره غربت کرد و‌ پر واضح است که همچنان بر ماهیت اولیه خود استوار است».

زندانی سیاسی گلرخ ابراهیمی ایرایی متولد ۱۳۵۹ در تهران است. وی در ۱۵شهریور۱۳۹۳ به همراه همسرش آرش صادقی بازداشت شد. سپس در اردیبهشت۱۳۹۴ به اتهام توهین به مقدسات (مصداق این اتهام کتابی است که اصلا وجود ندارد و منتشر نشده است) و تبلیغ علیه نظام به ۶سال حبس تعزیزی محکوم گردید.

گلرخ ایرایی در ۱۹ فروردین ۹۸ با پایان دوران محکومیتش آزاد شد اما پس از ۷ ماه در ۱۸ آبان ۹۸ بار دیگر در منزل خود، توسط نیروهای امنیتی، بازداشت و به زندان قرچک ورامین منتقل گردید.

نهادهای امنیتی حاکمیت که در پرونده سازی علیه زندانیان سیاسی مقاوم کارنامه سیاهی دارند علیه گلرخ ایرایی نیز،در چندنوبت به پرونده سازی مبادرت کردند.

در پرونده جدیدی که توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب برای گلرخ شد به ۳ سال و ۷ ماه حبس تعزیری محکوم شد. (با اعمال ماده ۱۳۴ مدت ۲ سال و ۱ ماه از این حبس برای او قابل اجرا خواهد بود.)

مخالفت با حکم قصاص، امضای بیانیه‌هایی در مخالفت با مجازات اعدام و حمایت از زندانیان سیاسی ، بخشی از فعالیت‌هایی است که در حکم دادگاه به عنوان مصداق اتهامات و فعالیت‌های ضدامنیتی گلرخ ایرایی ذکر شده است.

این زندانی سیاسی از تاریخ ۵ بهمن ۹۹ به زندان آمل تبعید شد.

به رغم همه فشارها، گلرخ ایرایی از جمله زنان زندانی سیاسی و مقاومی است که همواره در مقابل دیکتاتوری حاکم ایستاده است. وی در یکی از پیام هایش در این رابطه نوشته است:

تا رهایی از چنگ استبدادی که بیش از یک قرن است در مسیر آزادی‌خواهی‌مان سایه افکنده است، ایستاده‌ایم؛ حتی اگر مسیر ناهموار و تنها سلاح، جانمان باشد.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: